CASA COOK CHANIA

onsdag, april 24, 2019 0 8

Drömhotell på Kreta!

1:a maj slår Casa Cook upp dörrarna för ytterligare ett hotell med konceptet ”Bohemlyx” och jag är helt såld. Har länge drömt om en vecka på nåt av dessa hotell men eftersom Casa Cook på Kos & Rhodos endast är för vuxna så har vi inte bokat för vi vill resa med barnen, och det kan vi ju göra nu eftersom detta på Kreta även välkomnar barn!! Wiiii så himla najs.

Det blir ingen resa dit i år, dels för att det i princip redan är fullbokat hela sommarsäsongen men också för att vi var på utlandssemester i februari och ska åka även på höstlovet. Nån måtta får det liksom vara på resandet. Men nästa år, så hade jag gärna bokat en vecka här nån gång på försommaren. Eller september, som är den absoluta bästa månaden för medelhavs-semester. Riktigt varmt i havet men inte den värsta värmen i luften, runt 30 är skönt, går det uppåt 40 tycker jag det är för varmt.

Det finns flera olika boendealternativ, egen eller delad bungalow med pool, dubbelrum, familjerum, svit osv och nästan alla finns med poolaccess.

Vi har bott på flera olika hotell med liknande koncept, alltså lugnare familjehotell med något för alla. Gillar mixen av barnfamiljen, pensionärer och unga par. Sensatori på Ibiza var allra bäst, följt av OBC Kreta, underbara ställen. Skrivit recensioner om dem för den som är nyfiken, Ibiza här & OBC Kreta här, här och här.

Casa Cook Chania ligger precis vid en egen strand och inte långt ifrån Chania stad. Egen beach club, poolområde med avskilt barnpool, yogasessioner, taverna mm. Allt man behöver för en skön semester helt enkelt.

Sen är det ganska pricy..

Mer info och bilder på Vings hemsida här.

Ett par år till kan jag tänka mig att boka den här typen av hotell, sen när barnen blir större kan vi tänka oss enklare boenden, då vill jag utforska mer, gärna cykla, äta på olika spännande och mysiga ställen. Se mer av byar, städer och omgivningar.. men så länge de är relativt små är det gött att lyxa till det lite så man känner att man verkligen haft semester.

Nej nu ska jag ta mig lite kvällsmat innan det är dags för bädden.

Kram & natti

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.