3 OLIKA STILAR TILL UTELIVET

onsdag, april 24, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Bänk // Pläd // Bord/pall // Parasoll // Väggfäste klo // Vattenkanna // Möbelset

Bästa tiden är nu! Utelivet är här och då menar jag ju inte krogen såklart utan utomhuslivet! Vi har det allra bästa framför oss, vår och sommar, hur härligt som helst!

Vi har väl kanske det mesta vi behöver när det kommer till utemöbler osv här kring lilla radhuset men ett liten matbordsmöblemang till framsidan vill vi ha och jag fortsätter kika runt tills jag hittar det som jag känner passar bäst.

Utbudet är stort och det finns en massa olika stilar, och jag gillar just det där, olika.. Det gör det extra svårt att bestämma sig. Men för att hålla en liten röd tråd genom det hela, det vi redan har osv, så får det bli åt det vita/grå/beige hållet. Svart funkar också då våra loungesoffor är (nästan) svarta. Men vill inte ha för mörkt utan ljust!

Allt i översta collaget kommer från Royal Design, Bra Sommarmöbler & Mio, sobert grått, gillar väldigt mycket. Modern men ändå klassiskt. Och kul detalj med slanghållaren som en klo.

Pergola // Parasoll // Väggfäste slang // Trädgårdsslang // Möbelset

Vitt vitt vitt. Lite tråkigt kanske men ändå så himla hållbart och med kulörta textilier, växter mm kan man få det att kännas ombonat och varmt trots det bländvita. Lutar åt att vi går på detta vita möbelset till framsidan faktiskt.

Från Ellos, Royal Design & Mio

Taklampa // Bambusoffa // Sittdyna // Parasoll // Bambustol // Kudde ljusgrön // Kudde khaki // Kudde beige // Vilstol

Natur & bambu, hur fint är inte det egentligen? Blir sugen på bambumöblemang varenda gång jag ser det. Inte minst när jag var hemma hos min vän Linda i måndags som har ett loungeset från Tine K i bambu, dör så fint.

Allt i detta collage från Ellos.

Vilken stil gillar ni bäst av de här tre?

Ha en fin onsdag!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.