FLUFFIG MATTA TILL INEZ

torsdag, april 25, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

När jag låg på knä i trädgården och rensade maskrosor ur gräsmattan förut så kom en budkille knallandes förbi staketet med en kärra med mattan jag beställde till Inez för ett litet tag sedan.

Och vilken gosmatta!

Alltid svårt att veta hur en matta man bara sett på bild ser ut i verkligheten men den är verkligen precis så fin jag hade tänkt mig. Ser lite ljusare ut på mina bilder än på produktbilderna hos Ellos men det är ljuset från takfönstren som får den att skina så mycket. Beror också på om ljuset faller med eller mothårs, precis som med viskosmattorna. Valentins matta går från blank silver till grå beroende på hur ljuset faller (inlägg om den här), och den rosa i vardagsrummet går från smutsrosa till blankt champagne-beige.

Gillar skimret i dem.

För övrigt så har Mio 20% på alla mattor t.o.m 6/5, här. Gäller är som är eller blir medlem.

Har ff inte fått iordning riktigt här uppe på Inez lilla rum sen jag målade om väggarna, smått kaosigt med alla hennes ting som ligger staplade lite här och varstans i väntan på rätt plats. Men det har varit så mycket annat så har inte haft tid. Men snart så, och då ska jag visa hur det blev.

Mattan finns hur som helst hos Ellos här i två olika storlekar och jag köpte den mindre till Inez, ändå är den nästan för stor för hennes lilla rum, blir lite som en heltäckningsmatta haha.

När jag laddade över bilderna på mattan fick jag syn på en massa bilder från sommaren 2017 och fick ännu mer längtan till att piffa utsidan, hänga gardiner i pergolan, köpa medelhavsväxter och piffa, sätter det på to do-listan!

Blev även påmind om den där rosa klänningen, den får jag allt rota fram, riktigt härlig ju! Särskilt nu när man fått lite go färg under påskhelgen.

Nu ska jag ut och ställa in skottkärran och annat krafs jag hunnit släpa fram ur förrådet.

Önskar er en fin kväll och tänk, imorgon är det fredag igen, älskar kortvecka!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.