FÖR ETT ÅR SEDAN

onsdag, augusti 10, 2022 0 0

Alltså åren flyter verkligen ihop för mig nuförtiden, det är sånt tempo i livet så jag hinner inte med alls. Att det redan har gått ett år sen vi var på Samos, kändes som vi nyss kom hem från den, typ strax innan Rhodos haha. Ja men det är väl kanske positivt, för det verkar ju vara de roliga sakerna jag minns bäst.

Att resa under ett pandemi-år var verkligen speciellt, det kändes ovisst på nåt vis och man var lite halvskraj samtidigt som det var intressant och spännande. Jag hade kollat upp noga med grekiska sidor hur det låg till med smitta på Samos inför resan och dagen innan avresa hade man endast 3 konstaterade fall på ön. Och vi var ju dubbeltestade hela familjen, samt att jag fick testa mig vid ankomst så kändes säkert och bra. Och herregud så välkomna vi turister var, Grekerna var överlyckliga över att ha chans att överleva lite bättre ekonomiskt och det var väldigt trevliga mottaganden överallt.

Visserligen munskyddskrav överallt inomhus, men det vande vi oss vid snabbt och det kändes toppen. Även krav på engångshandskar vid frukostbuffén.

Underbar resa, förutom kanske att vi prickade in (som vanligt) typ rekordvärme med över 40 hela veckan, med som mest 46 en dag, orkade inte uppleva så mycket mer än ett par korta promenader in till Phytagorion stad, som visserligen var väldigt mysig och vacker, och massa bad.

En liten recension mm om hotellet vi bodde på hittar ni här, eller om ni söker på Samos i sökrutan till höger.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.