BRUNT, TAUPE, NOUGAT & BRUNMELANGE

tisdag, augusti 9, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Bild: weheartit.com

Nu har sommarvädret kommit tillbaka på västkusten (även om det blev molnigt precis), men i helgen var det rena höstrusket i luften och jag satt och tänkte på kommande höstmode, det är nåt himla mysigt med det tycker jag.

Jag tänker mig mycket brunt i garderoben, i olika nyanser som taupe, riktigt mörkbrunt, melange, nougat och mocca. En oversize ullkappa precis som ovan, och ett par goa jeans till, så härlig look.

Topp // Byxa // Kappa // Pouch // Solglasögon // Väska

Kavaj // Byxa // Ribbade byxor // Sweatshirtklänning // Ribbad klänning // Basker // Sport-bh

En oversized blazer precis som den i kollaget ska jag nog sikta in mig på, perfekt att slänga på sig över ett svart linne och svarta tights, jag som älskar att vara bekvämt klädd men ändå se lite dressad ut.

Loafers // Stövlar // Mockaboots // Boots

Ett par bruna skor eller stövlar kan ju lyfta en helt svart outfit väldigt snyggt, Flattered har flera fina par.

Nu kör vi sommaroutfits några veckor till hoppas jag, sen är det dags att frossa i mysiga höstplagg, älskar ny säsong.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.