ATT HINNA ÄTA OSV

onsdag, december 18, 2019 0 11

Innehåller annonslänkar

En mumsig frittata som min hubby hade gjort innan kvällsjobbet idag och som vi bara kunde värma innan vi skulle iväg på sonens träning, värt hur mycket som helst när tiden är knapp.

Ibland blir det bara nåt snabbt mellis innan träning, och ibland blir det inte ens middag efteråt för att man kommer hem för sent och kidsen hellre vill ha kvällsmat som rostade mackor, fil osv..

Ja det är ett meck att hinna med maten ibland, men inte dör man för det inte, får bara lite stresspåslag haha.

Hur löser ni det i vardagen? Speciellt ni som ofta är själva precis som jag. Jag är ju oftast med på träningarna också och då är det inte lätt att laga mat under tiden liksom hehe.

Planering är väl allt, som att göra storkok och frysa in om man vill slänga fram en middag på ett kick, men vi äter helst ”färsklagat”, eller så har vi bara svårt att få in en sån rutin.

Kidsen har precis lagt sig här, sent som vanligt aktivitetsdagar. Jag sitter med datorn i soffan med Ebba snarkandes bredvid mig, älskar det.

Ska strax tvätta av mig och köra vinterns första syramask, behöver det SÅ mycket kan jag tala om, hyn är supertråkig.

Detta är alltså en syrapeeling, med 30% AHA och 2% BHA och den är helt grym. Man applicerar en tunt lager över ansikte och hals och låter verka i max 10 minuter, sen sköljer man av med ljummet vatten. Huden blir silkeslen, porerna krymper och man känner sig superren. Kan strama något, precis som att huden liksom stramar upp sig, känns som ett minilyft liksom. Hade inte alls väntat mig att det skulle bli så bra efter bara en gång som det blev, körde den lite då och då fram till sommaren sen. Så långt uppehålls tills nu men den ska ju inte användas om man ska vistas i solen då det kan ge pigmentfläckar osv. Rekommenderar starkt, men tänk på att testa på ett litet ställe först, man kan reagera mot syror.

Den finns bl.a hos Lyko här och är sjukt billig om man jämför med andra märken och mina hudterapeut-vänner som kikat på innehållet är förvånade hur så billiga produkter kan innehålla så mycket bra ingredienser.

Hela serien produkter hittar ni här och inlägg om alla produkter jag använder från märket finns här & här.

Finns att köpa lite överallt, som olika apotek, hudvårdsbutiker och t.o.m H&M såg jag sist. Tips!

Nu ska jag hämta te och macka, ses imorgon igen. Kram

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.