ÄÄÄNTLIGEN!

torsdag, december 19, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Tadaaa, inte världens bästa bild kanske haha men det gååår fasen knappt att fota här, i världens minsta sovrum.. Men, nu äntligen har vi smackat upp skjutdörrarna från Elfa som stått i vardagsrummet mot en vägg ett bra tag nu.

Äntligen kan vi dölja alla kläder här bakom, som gett ett sånt galet stökigt intryck länge nu, kan inte fatta att vi stått ut så länge.

Eftersom vi byggde om nedervåningen för 1,5 år sen för att få större vardagsrum så rök vårt stora sovrum och vi har nu husets minsta sovrum. Den vanliga dörren fick ryka för det hade inte gått att öppna den utan att slå i sängen. Vi har ca 40 cm mellan sång och skjutdörrar åt bägge håll i bild. Där jag står och fotar har vi lite mer space, där har jag ett stort klädskåp, en stol osv. Men that´s it!

Äsch, man behöver inte mer för att sova eller hur haha, ett kliv från hallen och vi är i säng. Fast nej, jag är inte helt nöjd att ha det så, men man kan inte få allt man önskar. Inte i det här lilla radhuset iaf 😉

Prydnadskuddar & sammetsöverkast kommer från H&M Home, sänggavel från Jotex, taklampa från Rum21 och vägglampa från Ellos.

Inte det roligaste med dessa dörrar kanske men vi ville bara få nåt gjort och få ett mindre stökigt intryck.

Nu skulle jag bara vilja en ny matta här under sängen, vi har en tokgammal grå ryamatta som inte känns kul alls, sliten och lite sunkig. Skulle vilja ha den här som jag hittade på Homeroom, en beige fin skimrig viskosmatta.

Lite lyxig känsla sådär ni vet, gillar jag 🙂

Nu kom sonen hem precis här men han glömde visst att ta med sig lillasyster så jag får gå och hämta henne nu haha. Tur att skolan bara ligger typ 1 minuts promenad bort.

Ha en fortsatt fin dag!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.