THE ORDINARY

torsdag, januari 24, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar till Lyko

Hej på er!

Minns ni att jag nämnde att jag hade fått upp ögonen för ett nytt hudvårdsmärke? Det har jag hur som helst hunnit prova lite nu sen jag fick hem grejerna och jag tänkte ge en tidig recension av de produkter jag hunnit använda från The Ordinary som det heter, ett kanadensiskt märke som lanserades i Sverige för ca ett år sedan.

Inga utav deras produkter är testade på djur, inte i något led.

Här ser ni de 5 olika produkter jag valt att börja med och först ut tar vi ansiktskrämen (längst till höger) och den är jag suuupernöjd med! Hur skön som helst på huden, går in snabbt och huden blir direkt återfuktad tycker jag. Den är ju en hemsk tid för huden nu, torrt som tusan och den har verkligen varit grym på mig hy. Att den dessutom är billig är ju också ett stort plus. Finns här och den är doftfri för den som undrar.

Bredvid ansiktskrämen har vi ett serum som innehåller hyaluronsyra, en syra som återfuktar på djupet. Applicerar ett par droppar i ansiktet varje morgon och kväll innan ansiktskräm. Känns faktiskt som den gör susen för fnasigheten i min hud, gillar jättemycket. Läs mer om dess egenskaper här.

Köpte även ett serum med Niacinamid som sägs ha effekt mot orenheter och tilltäppthet i huden och balanserar talgproduktionen. Den har jag inte hunnit prova än men återkommer med ett ytterligare inlägg framöver, för den som är nyfiken finns serumet här.

Finns många betyg från andra köpare att läsa om alla produkter.

Näst längst till vänster ovan har vi en kemisk peeling med AHA & BHA-syror som exfolierar hudens yttre lager och gör den mer jämn och jäklar vilken wow-känsla!! Sjukt bra effekt på porerna tycker jag, blir synbart mindre och man får en härlig lyster. Men obs! Läs på innan ni eventuellt beställer, en del är känsliga mot syror.

Finns här och jag tycker den är fenomenalt bra!

Sist men inte minst chansade jag på en foundation, kände att jag vågade det iom priset, men inte lätt att välja nyans utan att prova! Finns i 21 nyanser och jag valde 2.0 P light medium pink som är för ljus till mellanhy med en svagt rosa underton, klockren för mig visade det sig. Jag valde ur serien Coverage foundation, som är en täckande foundation. Tycker ändå den har en lätt känsla och är inte för täckande. Finns också en serie som heter Serum foundation men jag läste några recensioner att den var tämligen tunn så då tar jag hellre en mer täckande och blandar ut med lite dagkräm vid behov. Men jag tycker att den jag valde är perfekt.

Ska beställa ytterligare några produkter från samma märke, vill ha den här tonern som ska ha exfolierande effekt och den här ”buffern” som ska motverka åldrandet hehe 😉

Lovar att visa effekterna på min nuna i nästa inlägg, hann inte det idag så fick bli några pics som jag tog när jag fick hem varorna.

Nu kanske det verkar som att jag är tokduktig på att ta hand om min hud men det är jag verkligen inte, har ambitionen att bli dock 😉 Nu när man närmar sig 40 och allt.. Känns som dessa produkter är något jag kommer hålla fast vid, så himla nöjd så här långt. Kanske något för er också! Isf hittar ni allt från märket här.

Nu måste jag slå igen här och vara en närvarande mamma, kompisarna är upptagna med varsin kompis, men ändå.

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.