BETYG THE ORDINARY

lördag, mars 16, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Då jag hunnit använda produkterna från The Ordinary ett tag nu så tänkte jag berätta lite om vad jag tycker om dem såhär långt.

Hade tänkt ta en serie bilder på när jag applicerar produkterna osv men jag har inte riktigt haft tid till det, men förklarar lite snabbt här.

Inte bästa bilden men här har jag iallafall på mig min foundation från The Ordinary, har den som är lite mer täckande och den är jag väldigt nöjd med. Den är inte för täckande utan precis lagom, den är dryg och jag har denna nyansen. Och eftersom jag fick lite färg i ansiktet på semesterresan så blandar jag den lite med Bronzing Gel från Sensai tills jag blir blekare igen. Den är verkligen ett supertips!! Blandar även lite med Tinted Moisturizer från Laura Mercier ibland, en favoritprodukt sedan typ 10 år tillbaks, skimrar fint.

Dagkrämen behöver jag beställa en ny för den är snart slut, gillar väldigt mycket och jag använder antingen det här serumet eller det här innan dagkrämen. Återfuktar och jag tycker jag känner mig spänstigare i huden på nåt sätt, sköna grejer!

Sen måste jag slå ett slag för den här syra-peelingen (mitten på bilden). Använt den 4 gånger totalt nu och shit vad den gör underverk för min hy, krymper porerna och huden känns sjukt ren och spänstig efteråt. Kan sticka lite när man har på sig den men på ett gött sätt tycker jag. Jag smörjer in ett lagom tunt lager med fingertopparna och håller mig stenhårt till maxtiden på 10 minuter. Man ska ju vara försiktig med syror och man ska testa på ett litet ställe först för att kolla så man inte får en reaktion, en del är känsliga. Den luktar lite katrinplommonpuré eller russin typ haha och blir rosaröd på huden. Skölj med ljummet vatten och smörj sedan in ett serum plus ansiktskräm. Gör det på kvällen för man blossar lite efteråt, iallafall jag.

Jag rekommenderar verkligen de här produkterna och nästa gång jag beställer ska jag prova den här arganoljan till håret, det här exfolierande ansiksvattnet och det här kitet som förebygger åldrande. Så bra priser så man har ju råd att köpa på sig lite hehe.

En snabb dagens i gammal ”utility-jacka” som finns en liknande hos Gina här & här. Även matchande till barn här.

Min väska i bakgrunden kommer från See by Chloe, så fin och lagom liten modell och jag gillar även den här färgen.Ljusstaken heter Drip och finns hos Newport här (just nu med 20% rabatt).

Så glad att jag för en gångs skull fick göra flätor på Inez, hon avskyr normalt uppsatt och spännen osv, men ibland så!

Nu väntar jag på att den här lilla sessan ska komma hem från kalas på Leklandet i Kungälv, hon fick skjuts av en annan förälder, vars barn vi skjutsade förra helgen. Så himla bra när man hjälps åt på det sättet, nu hann jag ju storstäda idag istället för att vara borta i 3-4 timmar på kalas, guld värt för det var SÅ skitigt här hemma.

Killarna har varit iväg på fotbollsmatch och nu längtar jag efter en lugn och skön familjekväll bara.

Vad gör ni idag?

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.