HELG!

fredag, september 13, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Lampa // Vas // Spegel 110 cm här, här och här // Ljusstake Newport (slutsåld) // Gardin // Skåp hack från Jysk

Ja äntligen helg.

Landar här en stund efter maten, som blev thai från torget, orkade inte laga mat kände jag.

Inez sprang precis över till sin vän då jag lovat att de skulle få leka en stund till och sonen fick en timmas speltid. Sen ska vi mysa i soffan med film och chips.

Stack till Blomsterlandet på lunchen idag och utnyttjade en bonus och fick med mig en helgbukett. Visst är det härligt med alla vackra hortensior vi kan frossa i nu, så himla fina.

Älskar vår stora spegel btw och jag får ofta frågor om vart jag köpt den då många är ute efter just en riktigt stor, finns bl.a hos Rum21, Åhlens och Royal Design som jag har länkat till under bilden.

Annars då?

Själv längtar jag faktiskt galet mycket efter vår semestervecka på höstlovet då vi ska till Cypern och jag har även enorm tillbakalängtan till Ibiza där vi var vid den här tiden för två år sen. Mest magiska stället jag varit på och just nu är vänner där på exakt samma hotell där i vackra viken Cala Tarida och jag är typ grön av avund haha..

September-solnedgångarna där var otroliga, speciellt sista strålarna av brinnande sol i havet, med alldeles rosa himmel. Himmelriket.

(Inlägg om hotellet mm finns här).

Nu kommer det två små tjejer här och vill ha uppmärksamhet så vi ses imorgon igen. Trevlig kväll och helg!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.