I VARDAGSRUMMET

lördag, september 14, 2019 4 4

Innehåller annonslänkar

Morgonsol i vårt vardagsrum, som vi trivs i så himla bra, väldigt bra beslut att riva väggen här i vårt tidigare sovrum så vi fick större sällskapsytor.

Och nya soffbordet är jag sjukt nöjd med, älskar att det har rejält med yta (100×100), för både dekoration, snacks, frukost mm. Gillar ni det lika mycket som jag så passa på nu när de har 20% på hemsortimentet inkl. varumärken & möbler.

Puffen från Jotex är också en stor favorit här hemma, lättplacerad och man kan sitta flera på den. Perfekt färg också, mullvadston som jag är så svag för.

Rosa mattan (på rea nu) kommer ju också från Jotex och den är så vacker med den lystern viskos ger, men jo den är känslig. Man kan ju gå och röja omkring på den, det tål den, och Ebba ligger där med tuggben utan att bli förstörd men råkar man hälla ut vätska på den så blir det inte så bra. Mattans fibrer plattar liksom till sig och reser sig knappt igen så det blir flammiga fördjupningar eller vad man ska säga. Och ja det har hänt olyckor på våran haha, men eftersom den är väldigt skiftande i sig så tänker man inte supermycket på det, men klart att det syns lite.

Så tänk på det, inte speciellt småbarnsvänlig eller festvänlig med söliga drinkar osv.

Viskosmattorna verkar ändå hålla i sig men nu kommer också väldigt mycket i ull tillbaka vilket är smutsavvisande och slitstarkt, Mio har precis fått in den här vackra. Och jag drömmer lite om den här från Classic Collecion, ull med inslag av viskos.

Läser Recidence Magazine där min vän Sophia stylat två av de stora reportagen, så roligt!

Älskar den stora gröna krukväxten, den verkar trivas super och växer så det knakar.

Nu ska jag och Inez göra iordning oss för en sväng på stan, ska bli mysigt, hoppas killarna vill följa med också men de är på handbollsträning nu så får se om de orkar och hinner.

Ha en härlig lördag!

4
4 Comments
 • Lena
  september 14, 2019

  Hej, du har ju så himla snyggt! Jag undrar vad det är för växt? Och trivs ni med bordet fast det är så lågt? Det är supersnygga men är lite tveksam då det är så lågt.

  Tack för all inspiration.

  Lena

  • Catta
   september 15, 2019

   Tack snälla du! Har tyvärr glömt vad den heter men ska försöka minnas eller kolla upp. Annars får du visa min bild i nån trädgårdshandel och fråga 🙂

   Att bordet är så lågt var just det jag föll för och var ute efter, älskar det! Var trött på det andra för att det var för högt för att ha typ vas och ljusstakar på utan att skymma tv:n.

   Tack för fina ord och för att du kikar in hos just mig, kram.

 • Anette B
  september 14, 2019

  Mkt fint!!
  Kram Anette

  • Catta
   september 15, 2019

   Tusen tack!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.