BELYSNING & LJUS

torsdag, september 12, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Hallå i mörkret.

För visst blir det mörkt tidigt nu om kvällarna! Känns som att det kommer säga swish så är det ridå kl. 16. Dit längtar jag inte faktiskt, nej vill ha dagsljus till minst kl.18 för att vara människa.

Fortsätter med tema ljus & belysning, det känns ju väldigt aktuellt nu eller hur. Och så måste jag tipsa om mina favoriter bland höstens lampnyheter hos Ellos och deras belysningskampanj.

T.o.m 1/10 har Ellos en kampanj som ger upp till 30% rabatt på all belysning här.

Och jag har hittat 3 riktigt fina bordslampor som jag gärna skulle ha här hemma.

Den vita med bubblig fot är elegant och cool och hade vi haft djupare fönster skulle jag satt den i ett. Den i mitten med rökfärgat glas funderar jag på att köpa till skåpet i hallen, sober och andas lite 20-tal. Den till höger har min vän Carro hemma och även den har lite rökigt glas som är så himla snyggt.

Kombinerad spegel/lampa, smart och snygg inredningsdetalj. Och vill man ha hjälp med att välja ”rätt” lampor till sitt hem finns det en väldigt bra guide här. Där man också kan lära sig om olika ord och begrepp om inom belysning osv.

Sen något man kanske inte vill tänka på riiiktigt än är julbelysning, men det har ju såklart också ramlat in hos Ellos och jag blev lite förtjust i den här toppstjärnan.

Hoppas ni har en mysig kväll, imorgon är det fredag, tjohoo!

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.