FLASHBACK FRIDAY

fredag, december 7, 2018 0 7

 

Snapshot ut från Hotell Posada Terra Santa

 

 

Ett år går fasligt fort hörni!

Kan inte fatta att det gått ett helt år sedan min och mannens weekend till Palma, känns som igår, eller förra månaden typ. Det var hur som helst helt fantastiskt att komma iväg bara vi två en långhelg, så mycket lättare nu när barnen är större (förutsatt att man har barnvakt då😉) för det var jättejobbigt att lämna dem som mindre. De var otröstliga de små liven, napp och snuttis-vägrare som de varit också, inga substitut för mamsen accepterades där inte.

Minns särskilt en helg när vi var i Sthlm på bröllop och Inez hade skrikit i 2,5 dagar, vägrat äta, knappt drack och mamma var heeeelt slut, ja herregud vilket kaos.

Men nu är de som sagt större och det är inga större problem om man skulle vara borta några dagar, även om de helst inte vill att vi åker, de saknar och längtar så mycket då. Jag vill helst inte heller resa utan dem men vissa saker vill man göra, och inser att barnen verkligen inte hade uppskattat, eller ens orkat hänga med på en del saker. Som att gå ca två mil om dagen i och kring Palma tex.. Kolla historiska byggnader, natur osv. Det får bli om några år till isf.

Vi kommer boka en ny weekend på tu man hand framöver, men har inte bestämt vart än.. Först tar vi en familjesemester i februari.

 

Inlägg om Palma förra året:

 

Hotell Posada Terra Santa

Love Palma

Palma by night in december

Baños árabes – Palma de Mallorca

Lite mer Palma

 

Älskar den stan och hela ön Mallorca, har bott där en kortis, semestrat och varit där med jobbet nu i oktober, tröttnar ej. Finns SÅ mycket mer jag vill se av den ön, men också av övriga världen.. resa är livet!

 

Har ni varit i Palma eller är sugna på att åka dit?

 

Nu ska vi ladda inför Idol här, håller vi alla våra tummar och tår för grymma Sebastian (som kommer härifrån Torslanda dessutom), han är helt fantastisk den grabben!

 

Trevlig helg!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.