PALMA BY NIGHT IN DECEMBER

torsdag, december 14, 2017 0 6

 

 

 

 

Magiska Palma i juleskrud!

Det var så otroligt vackert överallt med julbelysning och annat pynt, varenda gatan var otroligt mysig. Önskar jag kunde visa er allt!

De här bilderna tog vi sent lördag kväll (lite suddiga tyvärr), när det inte var fullt så mycket folk kvar på gatorna. Bara någon timma innan myllrade det av barnfamiljer och människor i alla åldrar, både mallorkiner, & turister. Det shoppas och äts middag, sippas cava, vin mm på alla härliga restauranger & uteserveringar och det känns så himla familjärt och mysigt överallt.

Palma är verkligen fantastiskt året om och nästa år skulle jag vilja vara här över Lucia, vill uppleva när barnen på svenska skolan sjunger och går Luciatåg i den stora katedralen La Seu, alltså wow!! Har sett så många bilder och stories om det på insta igår & idag och det ser bara så otroligt mäktigt ut.

 

 

 

 

Glittrande belysning överallt.

 

 

 

 

Vackert på bilderna, men inget jämfört med att promenera förbi, jag har en fäbless för gamla byggnader och skulle kunna promenera runt i denna stad hur länge som helst utan att se mig mätt.

 

 

 

Hur fint är taket ovan? Helt sanslöst vad man kunde bygga förr.

 

 

Hade det inte varit för att jag var där med min älskling och inte ville verka alltför frånvarande och upptagen med kameran så hade jag kunnat bränna av flera rullar.

Vi promenerade 2-3 mil om dagen ungefär, njöt av sol, värme, varann, omgivningar, god mat & dryck. En skön boost såhär i mörka vintertider.

 

 

Fina minnen ♥

 

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.