OPTMZD SKINCARE

måndag, augusti 28, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Har jag några hudvårdsnördar till läsare? I så fall kan jag tipsa om ett rykande färskt hudvårdsmärke som jag hunnit prova nu under ca en månad och som jag är helt såld på, iallafall de två grymma produkter jag hunnit prova!

GLYCOLIC CLEANSER AND TONER

En helt underbar rengöringsmousse med 3-i-1-effekt som både rengör, exfolierar och återfuktar. Lätt i konsistensen och den tar verkligen bort alla spår av makeup och orenheter, aldrig känt mig renare efter en tvätt tror jag. Samtidigt torkar den inte ut utan återfuktar.

Till för både henne och honom, för alla hudtyper.

VITAMIN C DAY CREAM DARK SPOT PROTECTOR SPF30

Dagkräm med vitamin C, E och spf 30, motverkar för tidigt åldrande av huden som orsakas av sol och fria radikaler; såsom åldersfläckar, hyperpigmentering och fina linjer.

Återfuktar, ger lyster och passar alla hudtyper, lätt konsistens som går in direkt i huden utan att lämna någon hinna.

Alla produkter från OPTMZD Skin hittar ni här och även hos Seth + Sally här.

Det får bli dagens snabba tips, nu ska jag in till stan på möte. Önskar er fin måndag och bra start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.