DAHLIOR & ÖNSKELISTA

tisdag, augusti 29, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Espressomaskin // Kolsyremaskin

Godmorgon!

Det går väldigt trögt i mina dahliarabatter i år men lite blommar det allt och det blir jag så glad av! Älskar blommor. Dahlior är så tacksamma också, enkla att odla och det blir en maffig bukett av bara typ tre blommor, iallafall av de gigantiska sorterna jag har.

Hoppas på många fler sköna dagar i trädgården men samtidigt börjar jag bli sugen på innemys och höstpiffa hemmet med lite nya inredningsdetaljer osv och tingen i kollaget står på önskelistan, bl.a..

Whiskeyglas // Glaskaraff // Dekorationsknut // Vas // Väggskåp // Sidobord // Set skålar // Vägghylla

Metaller, glas, natursten och mörkt trä, sååå snyggt om man frågar mig 🙂

Nu ska jag få färdigt min packning för om några timmar sitter jag och mannen på ett flyg till Italien! Tis-lör ska vi vara borta så svärmor kommer hit och passar barnen och min mamma ska även hjälpa till, skjutsa till träningar osv, är väldigt mycket logistik kring våra kids så känns inte helt enkelt att åka iväg, men samtidigt så får det lösa sig för ett bröllop i Italien kan man ju bara inte missa!! Vill ju vara med och dela vännernas stora dag men också förhoppningsvis hinna se lite av Rom.

Jag kikar nog inte in här förrän vi kommit hem igen, får se. Ta hand om er!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.