NYTT JOBB!

fredag, augusti 25, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Klänning Adoore // Solglasögon &otherStories

Så där ja!

Då blev det klart igår att jag ska börja arbeta igen efter drygt 3 månaders ledighet och min nya arbetsplats ligger på Hönö! Jag ska alltså ”flytta hem” dagtid och det känns helt fantastiskt. Rätt väg att pendla sett till köerna i Göteborg, det är inga köer ut till öarna på morgonen, men in och omvänt på eftermiddagen, allt inga köer hem till Torslanda utan köerna är då ut till öarna. Dessutom kan jag cykla till färgan på ca 15 minuter.

Det är en ekonomitjänst jag har fått och det känns superbra. Min kreativa ådra får jag fortsätta ge utlopp för på fritiden tills vidare då jag inte kommit på exakt vilken inriktning inom det jag skulle vilja ägna karriär åt. Största fokus var för mig att byta arbetsplats och jag ser otroligt mycket fram emot att börja på mitt nya jobb på fint kontor precis intill vattnet. Ett arbete som erbjuder en flexibilitet så livet med två väldigt aktiva barn kommer fungera utan att behöva stressa ihjäl mig som jag gjort senaste året/åren.

Spännande och roligt att ta detta klivet efter 15,5 år på gamla jobbet och så roligt att få känna sig så attraktiv på arbetsmarknaden som jag gjort under denna tid med intervjuer på olika ställen, det hade jag inte riktigt förväntat mig eller vågat hoppas på. Men hörni, man ska tro på sig själv!

Känns otroligt bra att få jobba just på Hönö, ön jag växte upp på och där min bror, mamma & pappa samt många vänner och släkt bor, nu kan jag luncha med dem eller hänga efter jobbet då och då, wiiii så härligt!

Idag är det fredag och jag önskar er en fantastisk helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.