NYTT PÅ VÄGGARNA & RABATTKOD

torsdag, augusti 24, 2023 0 0

Samarbete Desenio

Hej på er!

Hemmet har i samarbete med Desenio fått lite nytt på väggarna och det är ju ett himla enkelt och fint sätt att skapa förändring och jag tycker denna fina poster med tranor gör sig himla fint i vårt vardagsrum.

Får en lite höstig vibe av den och den mörka träramen passar fint med övriga detaljer och möbler i bruna nyanser i detta rum. Postern finns i 4 olika storlekar (här) och detta är den största i måtten 70 x 100 cm. Ramen finns i 7 olika storlekar (här) och det finns även ramar i vitt, svart, ljust trä, ek, guld, silver och koppar samt kvadratiska och posterhängare.

Sonen fick en japandi-inspirerad poster med en tiger (här) i måtten 30×40 cm i svart ram.

Att ha tavlorna ståendes på en hylla gör det enkelt att flytta om, fylla på med flera eller ta bort utan att lämna fula hål i väggen. Postern med palmerna finns här.

Är så svag för William Morris print och det är även Inez som så gärna ville ha denna ovanför sitt skrivbord, alla Morris-prints hittar ni här.

Hos Desenio hittar man snygga tavlor och posters i alla stilar och senaste trenderna till bra priser och i hög kvalitet, ett enormt utbud verkligen och jag har en riktigt fin rabattkod till er!

Koden CATARINA ger 45% rabatt på alla posters (gäller ej på personliga posters & canvas) samt 10% rabatt på alla ramar på Desenio.se mellan idag 24:e augusti t.o.m 27:e augusti.

Ha nu en fortsatt fin torsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.