SOLSKENSKVÄLL & ATT PACKA..

onsdag, juni 28, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Kokbok Polpo

Snart bär det av på semester en vecka med familjen och jag har börjat fundera på packning så smått. Skönhetsartiklar, parfym och lätta sommarplagg.. mmm längtar!

Nya favoriter i badrumsskåpet är definitivt rengöringen och serumet från 111SKIN, godis för mogen hud som behöver boostas, helt underbara produkter. Dryga är de också, generös mängd på framförallt rengöringen, gillar man ju.

Jag som har lite problem med huden pga hormonstörningar, mediciner etc, vill ha så skonsamma produkter som möjligt och jag är helt frälst i denna duo från Skinome med rengöring (för hela kroppen inkl. ansikte) och kroppskräm, magiska produkter.

Livets parfym Bal d´Afrique från Byredo följer mig oftast vart jag än är, det är Byredos mest sålda av alla deras dofter, av både män och kvinnor världen över. Ganska coolt tycker jag och det är lätt att förstå varför för den är ljuuuvlig!

Jag har även en liten box med set om tre mindra parfymer för ex att ha med på resor, så kanske tr med en av dem istället då jag är så rädd att den stora flaskan ska gå sönder..

Ååååå vad jag längtar efter att komma iväg med mina älsklingar, älskar att resa och skapa minnen.

Reser ni någonstans i sommar?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.