IN MED LITE FÄRG KANSKE

torsdag, juni 29, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Beiget var det här. Ja en gnutta färg i soffan kanske inte hade varit fel, blir lite väl färglöst med beiga väggar, soffa OCH kuddar. Men samtidigt är det svårt att hitta tidlösa som jag gillar, vet heller inte vilken färg jag vill ta in. Kanske ska jag satsa på textilier av olika strukturer, fuskpäls och olika material?

Kudde 1 // Kudde 2 // Kudde 3 // Kudde 4 // Kudde 5 // Kudde 6

Djurmönstrat har jag alltid varit svag för, verkar inte som att jag kommer ifrån det i val av textilier, inte heller det beiga/naturvita som ni ser.. men dessa från Jotex faller mig i smaken hur som helst. Även denna i fuskpäls tycker jag är fin.

Väldigt bra priser hos Jotex också, mycket är på rea nu med.

Sen passade jag på att ta mig en titt bland deras nyheter och oj så mycket fint!

Skrivbord // Garderob // Pläd // Vägghängd förvaring // Hallmöbel // Bordslampa

Bara ett axplock av allt fint, alla nyheter hittar ni här.

Nu ska jag iväg och handla lite saker till lunchen, önskar er en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.