MIDSOMMAR 2023

måndag, juni 26, 2023 0 0

Hej på er!

Vilken lång paus det blev här inne, inte riktigt meningen, men har faktiskt inte haft tid. Så himla skönt att släppa datorn i perioder och bara umgås med familj och vänner, vilket är precis vad vi gjort hela midsommarhelgen. Magiskt väder, glada människor, en himla massa god mat, sen nätter och många många skratt.

På midsommarafton fyllde min kära man 42 år och vi hade litet minikalas med svärmor, Josefs bror med sonen Tim och vi, sen bar det av till vänner på Björkö för midsommarfirande men en massa folk. Vi sov över och kom hem runt 14:30 dagen efter för att direkt preppa middag för vänner som, Valentins lagkompis i blåvitt med familj. Middag och kvällsdopp och herregud va trötta vi var i lördags kväll, störtade i säng efter vännerna hade gått.

Hoppas ni hade en lika fin midsommar ni!

Midsommarkrans av blommor från trädgården och skjortklänningen fyndade jag i min egen garderob. Helt glömt bort den, ett fynd för 100:- köpt för flera år sedan på H&M. Så skön och ledig känsla, som ett stort svalt lakan.

Tips på fina skjortklänningar, där tre är på rea.

1 Marville Road // 2 Nelly // 3 Lindex // 4 Bubbleroom

Nu ska jag hoppa in i duschen här och göra mig iordning för Bruce Springsteen på Ullevi, tjohooo så roligt det ska bli! Går med mamma, moster och hennes man.

Nån av er som ska dit?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.