SOFIA RUUTU X BY MALINA

fredag, oktober 7, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ett härligt samarbete mellan Sofia Ruutu & By Malina släpptes idag och jag vill hoppa i både kläderna och miljöerna, så himla fint allting!

By Malina kollektioner är verkligen något jag ser fram emot varje säsong, tycker alltid de är helt fantastiska, håller ni inte med?!

Ullkappa // Fuskpälskappa // Klänning

Vit klänning // Svart klänning // Cropped blazer

Blus // Kjol // Mössa

Vackra kappor och festliga klänningar, åh vad jag är sugen på tillfällen att piffa mig nu!

Har faktiskt tillfälle för det imorgon, kanske inte partyklänning precis men klänning åtminstone tänker jag, ska fira en av barnens storkusiner upp i Hamburgsund med en del av kära släkten på mannens sida. Det ser jag verkligen fram emot.

En fluffig vit kappa lik den ovan har jag ju redan och det är något av det fina med nytt mode, man behöver inte alltid köpa nytt, utan man kan ju faktiskt inspireras också. Fynda i sin egna garderob och kombinera plagg på nya sätt, för trender brukar ju vara återkommande och jag har sparat en hel del kläder från många år tillbaka. En del som ligger nerpackat på vinden men som plötsligt kan bli modernt och vara på ropet igen.

Hela kollektionen i samarbete mellan By Malina och Sofia Ruutu hittar ni hursomhelst här.

Nu tar vi helg tycker jag, ska ut med Ebba en vända nu innan det blir kycklingtaco lagom tills att killarna kommer hem från träningen.

Trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.