PÅ ÖNSKELISTAN

onsdag, oktober 5, 2022 1 0

Innehåller annonslänkar

Hårklämma // Scrunchie // Sminkborstar // Spraytan // Necessär // Läppglans // Tvålfat

Hej på er mitt i veckan!

Mer än halva jobbveckan avklarad och det är alltid så rackarns skönt!

Jag är ensam hemma en liten liten stund och tar ju då gärna lite egentid framför datorn och kikar in till er samt skrollar runt på nätet bland både bloggar, butiker och resesajter. Tycker det är mysigt att inspireras, drömma och önska sig saker.

Har sparat lite saker i min önskelista, eller kanske mer sånt-som-faller-mig-i-smaken-lista, vilket är en del haha. Mode, skönhet och inredning framförallt.

Vi börjar med skönhet, där jag önskar mig ett set med makeup-penslar och har då spanat in de från All I Am Beauty , efter att ha blivit sålt på mascaran, paletten och ögonpennan jag köpte från det märket nyligen ni vet. Ska kanske passa på du när de har hösterbjudande där man får en Overnight Mask med värde på 399:- vid köp av minst två produkter. Ange koden GIFT i kassan.

Sen har jag länge velat prova spraytan från Tan Revel, som jag hört ska vara så bra, och funderar på att köpa nu när det är kampanj. Någon som provat/använder och kan recensera?

Lite annat smått och gott som fina håraccessoarer nu när man är lite grå i håret osv, sminkväska behöver jag en ny och ett plumping gloss är ju trevligt för att fixa lite plut. Nu börjar de där små åldersrynkorna kring truten smyga sig på och även om jag kanske inte vill ta till nålar så kan det vara kul med lite plumping effekt för stunden i form av pirrande gloss 😉 Norska Lipmax ska ju tydligen vara nåt alldeles extra!

Bordslampa // Vas // Skål // Kudde // Bok

Inredning.. åååh vad det är rätt tid för det nu. Hösten är till för att boa inne eller hur! Färgat glas, snygg belysning och mjuka textilier tillsammans med härliga böcker att bläddra i. Laga goda recept, läsa och inreda.

Säsongsreor har börjat i flera butiker nu också så tillfälle att fynda.

Kappa // Kjol // Väska // Basker // Stövlar

Och så lite mode då, alltid härligt. Eller jag, plaggen i kollaget är väl kanske inte ultimata här i ofta blåsiga regniga leriga Göteborg haha, men man kan ju alltid drömma 😉 Eller ta en weekend i Paris eller så.

Vore ju fint att kunna klä sig ljust även på hösten och vintern, men i mysiga varma material. Basker är jag sugen på och kappan, skorna och väskan är to die for. Så så snyggt!

Det var allt från mig, nu måste jag klappa igen här för snart rullar dottern in från handbollsträningen och då är det middagsprep och läxläsning i kombination som gäller. De är så flitiga mina barn och det är jag så otroligt tacksam för. Hoppas det håller i sig hela skolgången!

KRAM

0
1 Comment
  • Krista / Miss Macaronia
    oktober 7, 2022

    Tack för tipset om grönsaksboken, hade helt missat att han gjort den. Ser fram emot att testa recepten (finns på biblan också om man inte vill köpa). Himla fin framsida också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.