HELGEN

söndag, oktober 9, 2022 0 0

Ännu en helg lider mot sitt slut, det går verkligen helt galet fort och jag blir stressad av det, samtidigt som jag är himla glad över denna helg då den varit fantastisk.

Igår var vi i Hamburgsund hos barnens kusin Moa som bor och jobbar där, hon bjöd oss på 3-rätters middag på restaurang Sunnegabet där hon jobbar och det var fantastisk middag och härlig kväll med släkt och familj, verkligen ljuvligt och det var roligt med tillfälle att få piffa till sig lite också. Det händer ju inte så ofta nuförtiden då vi knappt hinner med annat än barnens idrotter på helgen, samt vår lilla pälskling Ebba.

Vi firade att Moa fyllde 21 och det var verkligen ett kalas som hette duga!

Hamburgö som ligger rakt över sundet, så så vackert.

Mmm, risotto med friterad kräfta och smörstekta kantareller.

Mmm, rödtunga med musselsås, sparris, gulbeta och smörstekta kantareller även här.

Mmm, en mumsig äppeldessert.

Min vackra svägerska, som är mamma till Moa, och två till underbaringar.

Blev ganska sent igår, kom i säng runt 00:30 och Inez hade samling till handbollsmatch 8:15 imorgon så ooooh så segt det var att stiga upp utan tillräckligt med sömn, men hon presterade lika bra som vanligt vår lilla stjärna. Tillsammans med sina grymma lagkamrater.

Vinst i både första och andra matchen, första på hemmaplan, andra på Serneke Arena i Kviberg som är Valentins hemmaarena och där han spelade match 14:30. Hans IFK Göteborg vann också sin match så mycket glada barn idag 🙂 Fullt ös som vanligt med andra ord i den här sportfamiljen.

Nu är jag helt slut, hoppas ni haft en strålande helg ni med!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.