MIN LILLA SNÄCKA

måndag, oktober 10, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Min lilla stora snäcka susade förbi när jag knäppte några bilder häromdagen och det fick mig att tänka på hur mycket jag saknar att fota barnen. Då menar jag som jag gjorde när de var små, med systemkamera, på utflykter, i vardagens, när de lekte osv. Det gör jag ju inte alls på samma sätt längre. Av naturliga skäl som att de inte vill vara med på bild så ofta och är mer medvetna, de vill inte vara föremål för mammas sociala kanaler om ni fattar. Jo ibland är det ok, iallafall för Inez. -Lägg ut den bilden säger hon då tex.

Jag förstår dem precis, och det känns klokt.

De är så stora nu barnen, 10,5 och 12,5.. galet så fort småbarnsåren gick..

Jobbigt i hjärtat att den tiden är över men samtidigt väldigt roligt att följa dem genom livet och det är bara att hänga på så gott man kan. Inte lika mycket mamma och pappa i fokus längre, utan vänner, idrott och en massa annat. Underbara ungar!

Och nu är det så att den av de underbara ungarna SÅ gärna vill göra om på sitt rum, nämligen Inez. Hon vill måla om, ha en fin sänggavel, nytt sängbord samt möblera om något.

Bild från jan 2020, den blå färgen vill hon alltså nu måla över, till en ljusare. Hittade en jättefin på Rusta som hon gillade mycket, koala heter den och ni ser den i kollaget med länk under.

Sänggavel 1 // Sänggavel 2 // Sänggavel 3 // Väggfärg // Vitt bäddset // Brunt bäddset // Sängbord vägg // Marmorbord // Sängbord // Knopplist

Mio är verkligen helt grymma på sänggavlar, finns i alla storlekar man kan tänka sig. Som tex 106 som blir perfekt till Inez 105 cm breda säng, inte många som har det måttet faktiskt.

Stort utbud av olika gavlar i olika färger har de också, ni hittar alla här, och vi kommer åka och kika på de tre ovan för att välja en till Inez.

När det gäller sängbord vill Inez helst ha ett som det vita, men tycker det lilla vägghängda är fint, och marmorbordet är det finaste! Tycker jag då, men nu är det tweenien som ska välja 🙂

Också gammal bild.

Blir inte så mycket vägg att måla då tapeten kommer få sitta kvar, men skåpet vill inte Inez har kvar, snyft. Lilla gulliga barnrummet ska bli mer åt ett tonårsrum. Fattar absolut att hon vill det, men mamman är inte redo att släppa taget riktigt, vill liksom att hon ska leka med dockor osv ff..

Nån som kan känna likadant?

Dock ska det blir väldigt roligt att få fixa om lite här hemma, även om det bara blir i Inez rum, var så länge sen jag fick måla om och vara kreativ. Bästa jag vet ju. Valentins rum ska också få ny färg på sikt, men vi har knappt tid att ens vara hemma så får ta det nångång framöver.. vet liksom inte ens när vi ska få tid att fixa hos Inez haha. Vojne vojne, all denna idrott på helger 😉

Har ni några mysiga projekt att se fram emot?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.