KLÄNNING ÅRET OM

torsdag, september 8, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Keps

Älskar klänning, älskar ribbstickat (och beige uppenbarligen haha). Det här är en favorit från Twist & Tango, förra årets modell, i år finns denna lite längre. Perfekt mellansäsongs-plagg.

Klänning Gina Tricot // Klänning Gina Tricot // Klänning Ellos // Klänning Cos // Klänning Lindex // Klänning Bubbleroom

Utbudet av klänningar året om har verkligen exploderat! Hurra för det, kan jag verkligen tänka mig att gå i jämnt, så himlans bekvämt. Förutom när man cyklar möjligtvis, om de är för snäva och om det är kallt. Och jag cyklar ju rätt ofta till jobbet.. men kan ju alltid cykla i tight och ta med mig kjolen/klänningen och byta om på jobbet 🙂

Hursomhelst, jag har hittat några favoriter jag gärna hade burit nu i höst, speciellt de tre översta och jag har faktiskt precis beställt den i mitten överst. Så vansinnigt snygg tycker jag, hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild bara 🙂 Vill ha den bruna finstickade figurnära också, samt den i mer loose fit till höger (finns i tre färger), precis så med svart stövlar vill jag bära den, enkel men snygg look.

Ellos har vigt en hel story med enbart klänningar, i ”The Perfect Dress” finns något för alla.

Fler butiker som har fint klänningsutbud med allt från mysigt stickat till partyblåsor är bl.a Gina Tricot, MQ, Twist & Tango och Åhlens.

Nu ska jag ut och plocka falläpplen i trädgården, se vilka som går att spara och använda till juice etc och vilka som måste slängas. Så galet mycket äpplen i år, hinner inte med att ta hand om alla. Bett grannar och andra palla för glatta livet 🙂

Ha det fint!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.