FLOWERPOWER

onsdag, september 7, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

En stor maffig bukett från min vän trädgård pryder soffbordet, kanske den vackraste jag nånsin haft! Fick med mig den hem i lördags när jag och Inez var och hälsade på vännerna på Björkö, visst är den underbar. En salig blandning av färgglada blommor och nästa år måste jag också få ner mer i jorden så jag kan plocka lika maffiga buketter i min egna trädgård.

Förtjänar ett gäng bilder de där sagolika blommorna, eller hur!

Här har vi precis ätit middag och jag ska snart köra ett litet rehab/träningspass innan en go dusch. Får väl bli en kort sådan i dessa crazy el-tider, herregud så dyr vinter vi verkar ha framför oss. Dags att vänja sig vid lägre innetemp och inte tvätta/städa/duscha i onödan, inte tända för många lampor eller använda för många manicker som behöver laddas i tid och otid. Jaja, kan väl vara nyttigt med tuffare tider, de flesta av oss lever ju lite väl bekvämt och lyxigt. Faktiskt.

Men en braskamin skulle jag vela haft!

Ha en fortsatt trevlig lillelördagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.