TOTAL AVKOPPLING

söndag, juli 10, 2022 0 0

Inte alls långt från oss ligger Arken Hotell & Art Garden Spa, tar ca 10 minuter att köra hit från vårt hus hit till hamnområdet Arendal på Hisingen i Göteborg, och vilken härlig oas det är.

Trots att hamnarna med containertrafik etc ligger runt om så är det vackert lummigt kring hotellet, fina bergsknallar och havsutsikt.

Mannen spontanbokade familjespa för oss alla, något Arken erbjuder på loven. Annars är det 15-årsgräns på spa-avdelningen, men på alla lov är även yngre barn välkomna alltså, vilket jag tycker är fantastiskt bra. Kostar 595:- för vuxen och 345:- för barn och då ingår spa i 4 timmar och sen avslutar man med lunch i mysiga restaurangen. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Läs mer här, ej samarbete, bara tips!

Råder egentligen telefonförbud men just här på utsidan smugglade jag med telefonen och knäppte några snabba bilder i smyg när vi var nästan ensamma. Tiderna man kan boka är antingen 9-13 eller 10-14 och vi tog den tidiga tiden och var först ut i poolerna på utsidan.

Fantastiskt väder idag så blev verkligen en underbar och totalt avkopplande 4 timmar med bad, bastu, sol och vila. Ljuvligt verkligen.

En älskling som får lite skön avkoppling innan hårdträning väntar på fotbollsakademin imorgon och hela veckan innan det är dags för Gothia Cup veckan därpå. Ska bli så fantastisk roligt att följa honom och hans lag i vad som faktiskt är världens största fotbollsturnering för unga, och den spelas här i lilla Göteborg. Visst är väl det coolt ändå. Arrangeras av Hisingsklubben BK Häcken och har gjorts sen 1975.

Inte bara största turneringen för fotboll har vi, utan handboll också, Partille Cup är världens största handbollscup för unga och den spelades i förra veckan men lag från hela världen. När vi kom hem från Rhodos landade ett lag från Brasilien samtidigt, så häftigt att de reser så långt barnen/ungdomarna.

Tänk vad idrott förenar människor, vackert!

Nu ska vi dra ett par avsnitt av Fartblinda igen jag och mannen, efter att vi fått ungarna i säng.

Önskar er en fortsatt fin söndagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.