HEMMAHÄNG

lördag, juli 9, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Härligt soligt men ganska blåsig dag, vilket är perfekt för att hänga hemma på våra uteplatser och trädgården, och det var precis vad jag behövde idag.

Att inte känna stress över att ta sig till stranden (blåser alltså mycket idag), ut med båten eller annan utflykt utan bara lunka ut till en solstol eller loungesoffa och bara jäsa i bikini.

U N D E R B A R T !!

Snäckskål (rea) // Vas // Handduk // Glas // Matgrupp, liknande här och annan färg här & här

Druckit iskaffe och plockat blommor i trädgården, grillat har vi gjort också. Och blev även en snabbis till havet för mig och Ebba, blåste nästan bort men Ebba tyckte det var underbart då hon blir för varm i solen annars. Vi badade och promenerade över klipporna, himla mysigt och jag ska njuta av alla steg vi har kvar tillsammans. Hon är så gammal nu och det kan gå fort till den dagen hon inte orkar mer, lilla gumman.

Så här ser det ut på vår framsidan här i radhuslängan, farstukvist och möbelgrupper, lite krukor och annat. Inte alls som jag vill ha det men ändå ganska trivsamt.

Ska vi ha nytt här vill jag ha i stil med gruppen Vali från Mio, den är verkligen fantastiskt fin och nätt.

Daggkåpa, stjärnflocka, blomstermorot och vitpytta (tror jag att det är?) är lite av det som blommar nu, blev en söt spretig bukett.

Så glad att vi bor i ett gavelhus, känns lite mer som fristående då, även om det ligger nära de små villorna som också finns i vårt område. Just mixen mellan villor och radhus gör vårt område till ett väldigt gulligt sådant och det är nog därför vi bott kvar så länge, mysigt och inte bara längor av ”skolådor” utan mixat. Inte för att det egentligen är något fel på skolådorna heller utan tvärtom väldigt populära, men jag som hellre vill ha friliggande villa tycker vårt område är en bra kompromiss.

Sönderrostade krukor med lite smått och gott i, får vara så tills jag hittar snygga prisvärda krukor att byta ut till, tips på det någon? Rejäla i ljus terrakotta skulle varit fint eller nån lättbetong kanske..

Nu ska jag ut på kvällspromenad med mannen sen ska vi se ett par avsnitt av Fartblinda innan vi ska lägga oss i tid för att åka på spa imorgon bitti hela familjen, ska bli så mysigt.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.