M SOM I MOISTURIZER..

måndag, juli 11, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Jag älskar att sola och det känns som att solen gör underverk för min kropp och mitt mående, MEN herregud vad min redan torra hud blir så mycket torrare av solen. Ja det blir väl allas men jag typ krakelerar om inte jag smörjer mig rejält varje dag.

Min senaste favorit till kroppen bland alla krämer jag provat är denna fantastiska The Whipp från Mantle som jag skrev om för ett tag sen. Maj gadd säger jag bara till denna vispade kräm som känns som en krämig citronsorbet. Doftar magiskt och känns riktigt rik och går samtidigt in bra i huden utan att kännas klibbig. Stort gilla på den!

Och sen har vi The Must Mist som blivit precis vad den heter -ett måste! Sprayan över fejan ett par gånger under dagen, framförallt soliga utomhusdagar dagar, lovely återfuktning.

Mumsiga ingredienser, inte minst deras signatur-ingrediens CBD som ni kan läsa mer om här. Vill prova allt i deras sortiment och kanske framförallt The After Glow som ska ge kroppen både näring och lyster, en sån där riktigt go sommarprodukt.

Men så har jag ju en annan goding med skimmer i just nu Shimmering Oil Luminous från Antonio Axu, som är för både hår och hud, och den är lovely den med.

Enda inköpet på Rhodos blev den lilla plånboken med det grekiska ögat som symboliserar hälsa, renlighet, skydd, ljus och fred, som skyddar mot avundsjuka, ondska och dåliga energier. Fint att det används som amulett världen över, oavsett tro. Gillar sånt jag 🙂

Väskan har jag haft i många år och kommer från By Ponsa.

Nu ska jag moffa jordgubbar och vanlijvisp med Inez och bjuda mamma som är på ingång från skogen där hon hållit till i flera timmar och plockat blåbår och hallon.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.