SISTA SEMESTERVECKAN ÄR FÖRBI..

söndag, juli 31, 2022 0 0

Ja jösses vad ledigheten går fort när man har roligt, swosch sa det så var semestern slut för denna gång. Usch va tråkigt känner jag, inte alls sugen på att jobba imorgon..

Men men, man får tänka att det blir bra och så får vi ju hoppas på att sommaren inte är slut än på länge, vi har ju faktiskt heeela augusti framför oss.

Veckan som gick var himla fin, det blev utflykter och mys med vänner. I onsdags blev det Liseberg med Maria och barnen, herregud så mycket folk det var, men barnen fick åkt en hel del så de var nöjda 🙂

I torsdags åkte jag och barnen ner till min Johanna i Gottskär/Onsala där hon bor med sin familj, prickade in en kanondag och vi badade och låg på klipporna i flera timmar innan vi åt himla trevlig sen lunch och sen avslutade med glass i Gottskärs hamn.

I fredags blev det äntligen en tur med båten, en magiskt fin eftermiddag kväll fick vi. Åkte över till Björkö där vi träffade Jennie och Markus som tog båten från Hönö över, 10 minuter tar det för både oss och dem över till Björkö. Där badade vi och åt sen god middag på restaurang Seaside.

Igår lördag blev det en tur ut till Hönö, varit alldeles för lite där ute i sommar och jag saknar verkligen att bo där emellanåt, paradiset där tycker jag.

Först blev det sushi i Klåva (så sjukt god!) och sen bad i Lappesand dit mamma kom också för ett dopp och häng med oss.

Ja det går inte att klaga på de här goa dagarna iallafall, fina minnen att blicka tillbaka på när mörkret faller till hösten.

Bara en sak som känns riktigt riktigt jobbig, och det är att Ebba kanske inte har så långt kvar i livet, dör när jag tänker på det.. men hon är en bit över 14 år och börjar bli dement osv.. Älskade Ebba, kan inte tänka mig ett liv utan dig.

Nu ska jag gå ut på långpromenad för att rensa tankarna lite, och ladda för jobbvecka.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.