FÖRSTA DAHLIABUKETTEN

lördag, juli 30, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Så blommar äntligen årets dahlior. Det tog sin lilla tid och än är de inte många men det kommer för jag ser riktigt många knoppar. Den lille buketten får stå här på lilla sidebordet (eget DIY) i läshörnan, bredvid karmstolen i rotting (EM Home) som jag älskar.

Skulle vilja ha fler möbler i rotting och har precis suttit och kollat efter fin förvaring till hallen. Soffa Direkt har stort utbud av möbler och annan inredning med rottingdetaljer här och Ellos har nästan ännu mer här. En stol maffig lampa i rotting är vackert också, det skulle jag ha i ett växthus om jag hade haft det.

Här har vi just nu en seg lördagskväll efter en dag i solen på Hönö med sushi och salta bad, ljuvligt verkligen och man får passa på att njuta för nu ser det ut att bli sämre väder igen. Jag börjar jobba på måndag igen så gör inte mig jättemycket om det inte är kanonväder då, men tråkigt för de som ff har semester.

Dahlior och rosenskära i söt kombo.

Nu får det bli nån bra film här med darling, hoppas ni haft en fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.