VARDAGS-MAKEUP

måndag, augusti 1, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev om mina vardagsfavoriter när det kommer till smink! Eller ja, det är faktiskt mina festfavoriter också, sminkar mig exakt med samma till fest fast lägger till lite kajal och ögonskugga då och då.

Dessa tre använder jag så gott som dagligen, tillsammans med foundation och lite rouge.

Lash Lift Mascara från Sweed -så jäkla grym!

Satin Coal Eyeliner Dusty Brown – snygg till både ögon och bryn.

Control Freak Eyebrow Gel från NYX – inget håller mina bryn på plats som den.

Känns som jag aldrig kommer byta ut dessa tre. Dock har min vän Jennie tipsat om att mascaran från All I Am är ännu bättre, sugen på att prova för att se om hon har rätt 😉

När det kommer till foundation kör jag på Bare Minerals Complexion Rescue i färgen Tan 07, bästa bästa bästa ever. Tunn, lagom täckande, återfuktande och glowig. Tätt inpå första plats kommer Flawless Satin Foundation från Sensai, egentligen precis lika bra men priset är högre, därför en andra plats på den.

Bronzern jag använt denna sommaren heter Sommardröm och kommer från Idun,

Rouge har jag lite olika men jag toppar alltid med Endless Glow Highlighter Joy från Bare Minerals, man behöver endast yttepyttelite för att ge ett magiskt fint skimmer på kinderna, älskar.

När det kommer till läpparna använder jag nästan alltid denna läppenna (Plumberry) från Laura Mercier och detta gloss (Baby Doll) från samma märke.

Jag gillar inte att sminka mig hårt utan vill ha en naturlig look, sen kan det vara kul att markera ögonen lite mer till fest som sagt, men inte heller där går jag på rejält utan lite lätt sotade ögon, halva locket utåt ungefär och lite ljust skimmer längst in.

Nu ska jag brassa middag här, första jobbdagen efter semestern är gjort och det gick helt ok, lugn dag på jobbet.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.