UNDERBARA HELG

måndag, mars 21, 2022 0 0

Reklam/samarbete emmamalena

Men VILKEN magisk helg vi haft, herregud sicket väder!

Är det lika härligt varje vår kanske? Tack gode gud för våra årstider så vi lär oss uppskatta dessa övergångar till det härligare, kände mig verkligen hög på livet igår.

Lördagen var väl inte lika kul eftersom jag var tvungen att gå omkring med EKG, men det slapp jag redan igår morse då 48 timmar hade passerat, så jag fick hela söndagen att njuta på. Väldigt tacksam för det.

Min bästa badkompis, Inez är alltid på och igår var det faktiskt hon som frågade om vi kunde åka och bada, och köpa med oss sushi som vi kunde äta på klipporna, vilket var precis vad vi gjorde. Sjukt bra beslut.

Passade på att packa med våra nya bikinis från EmmaMalena, likisar jag och Inez med samma tångmönster i härliga färger. Fantastiskt sköna badkläder, väldigt bekvämt med denna höga bikinitrosa, gillar mucho!

Kallbad är oslagbart såna här dagar, helt stilla så solen värmde verkligen och både jag och Inez satt på bänken mot väggen och soltorkade en stund innan vi bytte om till torra kläder igen, ljuvligt.

Våra badkläder inkl. badrocken hittar ni här.

Tänk att Inez tagit bilderna på mig, visst är hon superduktig! Tacksam över att hon ställer upp som assistent då och då, mitt lilla hjärta.

Nu ska jag ut med Ebba ett varv innan jag och barnen ska sätta oss i bilen mot Serneke Arena där Valentin tränar fotboll, mannen jobbar kväll så jag har en tuff vecka framför mig. Får räkna med att lägga 4 timmar dörr till dörr mån, tis, ons, och lillasyster får hänga med då och då. Mormor får passa imorgon för då är vi inte hemma förrän 22 och på onsdag har Inez gymnastik.

Alla dagar i veckan är det aktiviteter i vår familj, man vet vad man har att göra om man säger så, pjuh!

Har säkert ältat det flera gånger haha, men jag tänker att jag kanske har läsare i samma båt, med ungar på väg mot elitnivå.. Väldigt väldigt roligt men också krävande.

Hoppas ni har en fin måndag och go start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.