FÄRG MED SVARTA ACCESSOARER

onsdag, mars 23, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Keps Twist & Tango // Solglasögon Twist & Tango // Hårspänne // Väska Beck Söndergaard // Sandaler Flattered // Kavaj MQ // Byxa MQ

Hej kära ni!

Det duggar inte tätt mellan inläggen här nu, men veckan har varit galet hektisk, jag har knappt sett mitt hem då jag stuckit med Valentin till träningen på andra sidan stan efter jobbet och varit där till sen kväll. Men nu har vi kört tre intensiva dagar och det blir äntligen några lugnare.

Mamma har varit med Inez två dagar, hållit henne sällskap då vi kommit hem 22 och tagit henne till gymnastikträning. Imorgon har hon handboll men kan ta sig själv och i helgen väntar bortamatch för henne och sonen tillbringar helgen i Stockholm med laget.

Jag är helt slut men sitter i soffan med Ebba tight mot mitt ben och kände för att sitta med datorn en stund innan bädden. Skrollat runt i butikerna och hittat lite fint. Hoppas få tid till en dag på stan snart med lite shopping och strosande. Sugen på knalligt rosa och nya accessoarer.

Fast mest längtar jag till imorgon eftermiddag då jag ska ta en lång promenad med Ebba vid havet, har inte riktigt hunnit med henne i veckan, knappt sett henne heller, men Josef har tagit henne på längre promenader innan sina långpass kväll/natt så hon har ändå haft det bra. Mest jag som inte klarar av att inte få mina timmar med henne..

Lite kvällssvammel från mig, hoppas ni mår fint, nu bädden.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.