PÅFYLLNING & NYA FAVORITER

lördag, mars 19, 2022 5 0

Innehåller annonslänkar

Påfyllning av favoritprodukter, älskar verkligen hudvårdsserien från Gilda Liljeblad och har använt deras produkter rätt länge nu. Serum är den absolut härligaste produkten som finns, speciellt nu när man kommit upp i åren lite och hudens struktur förändrats en del sen man var i 20-årsåldern. Vill fuktbomba huden, sminket lägger sig finare då också.

Ni som hängt med här ett tag vet säkert att jag tar en del mediciner varje dag och att jag har flera diagnoser, bl.a hypotyreos, som helt klart påverkar huden. Har torr hud, kroppen är värst men även i ansiktet har jag problem och får lätt sprickor i mungiporna osv, får även lätt pigmenteringar och behöver vara noga med solskydd.

Jag hoppas också att mitt nya serum Energising Vitamin C Serum från Gilda ska hjälpa mig med pigmentfläckarna, det är ett serum med c-vitamin som jobbar mot pigmentfläckar. Bara hunnit använda två gånger sen jag fick det igår men det känns lovande så hoppas! Det jobbar även mot fina linjer och ger härlig lyster. Använt Calming serum innan som jag också älskar)

Tillsammans med min favoritkräm Fortifying Barrier Cream som ger mycket näring känns huden riktigt go, huden blir mjuk och återfuktad hela dagen och känns rik men inte fet, underbar.

Förutom nytt serum så beställde jag även en mask som jag inte provat innan, Refining Peeling Mask, som är en lermask, enzympeeling och kornpeeling i ett, låter riktigt lovande. Har inte hunnit prova mer än på handen ännu då jag ska vänta till imorgon när jag blir av med mitt EKG jag ska ha tills imorgon bitti. Vill kunna använda den på halsen och dekolletaget med men där sitter elektroder nu. Handen känns len och go och konsistensen på denna mask är riktigt go, doftar supergott också.

Ska återkomma med recension när jag använt den ett tag.

Ja så här ser jag alltså ut, uppkopplad till en dosa som jag har i en påse runt halsen. Det är ett s.k 48-timmars EKG och det är för att jag har mycket rusningar, fladder och kramper i hjärtat som jag gör detta för att kolla så det inte är något farligt. Tror inte det är det, kanske lite stress eller så är det biverkningar på medicin eller så. Bra och viktigt att kolla ändå, hjärtat är inget att leka med.

Halvkul att slänga omkring med den här, speciellt en kanonhelg som denna, blir inget rajraj på stan eller så, men ute i solen har jag varit, så himla skönt att sitta i lä och blunda, mmm vår.. !

En annan grej, jag funderar på att sluta färga håret, har inte färgat utväxten sen i januari och ni ser ju så många grå strån jag har på sidorna. Inte så mycket i benan uppe på huvet och inte så mycket bak men sidorna är rejält gråsprängda nu och jag funderar på att bara äga min ålder och skita i att täcka över dem. Tror ni jag står ut? Dock funderar jag på att gå till frisör och lägga lite breda ljusare slingor med en askig blond ton för att få det mindre markant med ljusa grå strån mot det mörkt mörkt bruna jag har nu. Brukar blekas mycket på sommaren ändå så kan nog bli bra. Integrera lite liksom. Vad tror ni om det?

Får se får se..

Nu ska jag hjälpa mannen min med maten, blir halloumi -och morotsburgare med pommes och goda tillbehör, älskar veg!

KRAM

0
5 Comments
 • Icka
  mars 20, 2022

  Ingen ovanlig biverkning av vaccinet 😩
  Vet många som fått problem med hjärtat efter vaccinering. Hoppas du mår bättre och allt löser sig. ♥️

  • Catta
   mars 30, 2022

   Är det sant! Jag har iofs haft problem med hjärtfladder och rusningar länge, men det har ökar frekvent..
   Jag har ju flera diagnoser och äter flera mediciner dagligen så tänker att det kan ha med det att göra, samt stress.

   Tack för omtanken, kram

   • Icka
    april 3, 2022

    Ja det är tyvärr sant. Finns mängders studier runt detta som tyvärr svensk media inte rapporterar om. Och det kan man fråga sig varför🤔 men det är en helt annan fråga. Gå in och läs på https://childrenshealthdefense.org

    Där ligger mängder av information gällande alla biverkningar av vaccinet. Den organisation grundades av Robert Kennedy Jr som i alla år drivit stora mål mot läkemedelsbolagen och fällt dom. För dom ljuger, mörkar statistik mm.
    Min mamma fick två proppar av vaccinet och det är konstaterat att det är vaccinet som orsakat detta. En av våra bästa vänner har fått hjärtproblem efter första dosen. Jag satt på akuten i höstas på medicin och in kom många unga män som hade hjärtproblem Efter vaccinering. Utöver detta har min yngsta sons klasskamrat förlorat sin mamma två veckor efter andra dosen stannande hjärtat. Och en väninna förlorade sin svägerska i hjärtstillestånd två veckor efter sin andra dos 🥺🥺🥺

    Alla gör som man Villmer detta vaccin men jag hade absolut letat reda på mer fakta.
    Och även om du tyvärr haft dina provlem sen innan 🥺 så tror jag att vaccinet hjälper till ännu mer och ger mer problem. Jag hoppas ju givetvis att jag har fel men tyvärr tror jag inte det. Jag önskar dig all lycka och hipps du blir bättre och mår bättre på sikt. ♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️ Ta hand om dig och tack för en härlig Bogg. Kram Icka

 • Stina
  mars 20, 2022

  Har du privat vårdförsäkring till privat vårdgivare/kardiolog då? Eller har du väntat väldigt länge via landstinget? Min mamma som är 82 med känt hjärtfel, fick vänta flera månader på tid för 48 timmars EKG och utredning. Du är ju så ung så förvånad att du fick detta! Fladdrande, rusande hjärta har jag också, men tänker att det är stress.

  • Catta
   mars 30, 2022

   Hade privat men inte längre eftersom jag har flera diagnoser sen innan och kan inte söka för gamla åkommor så att säga, även om de ger nya symptom.
   Nej jag har inte väntat speciellt länge, inte bett m EKG själv heller utan det var min läkare som remitterade mig, troligtvis pga min komplexa sjukdomsbild.

   Hoppas din mamma får hjälp snart!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.