TRÄDGÅRDEN VAKNAR

måndag, mars 28, 2022 0 0

Wiiiii, nu börjar trädgården vakna och det är bara så galet härligt! Inte för att vår trädgård är något vidare vacker kanske så är jag så glad för det vi har.

Jag har en liten stjärnmagnolia som ser ut att blomma snart, själva busken är inte särskilt vacker (tanig rackare) men blommorna i sig är fantastiskt fina.

Pionerna har kommit en bit på väg, vi har väldigt varmt här mot husväggen på södersidan så är alltid tidigt här. Vallmon håller på att fullständigt ta över i denna rabatten, men inte mig emot, älskar denna laxrosa jättevallmo.

Men vad i herrans namn är detta för gröna blad mitt i scillan?? Har absolut ingen aning så nu hoppas jag på nån trädgårdskunnig bland er 🙂 Minns inte att vad jag petat ner där, kan det vara nån annan vallmosort? Lustigt krusiga blad.. hm.

Nu ska jag ut på en kvällspromenad!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.