MOT SOMMARBEN

tisdag, mars 29, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Mmm bruna ben, den gillar jag.

Har alltid haft lätt att få färg och jag har alltid gillat att vara i solen och brukar vara knallbrun på sommaren. Trivs mycket bättre när jag är brun än blek. På senare år har jag dock blivit mer noggrann med solskydd och pga mediciner och hormonella problem som lätt ger mig pigmenteringar.

Vill också ta hand om min hud och vill såklart inte drabbas av cancer, min mormor dog i malignt melanom när jag var tre och även om chanserna är goda att överleva den idag så vill jag inte inte ta onödiga risker.

Solen gör väldigt mycket gott också, och jag mår väldigt bra i solen så att stanna i skuggan är inget för mig, men jag har slutat pressa som jag kunde göra när jag var yngre. Brun utan sol använder jag också, för att hjälpa brännan på vägen och då är mina favoriter BUS som går att bygga upp stegvis, tex dropparna från Clarins, de är verkligen suveränt bra.

BUS ansikte // BUS kropp

Jag gillar dessa för att de är dryga och man tar helt enkelt ett par droppar och blandar i sin vanligt dagkräm eller lotion för önskad effekt och det är enkelt att bygga upp stegvis dag för dag.

Toppenprodukt.

En annan riktig sommarfavorit är denna bodylotion från Biotherm med spf 15. Doftar sådär superfräscht av citrus och den smörjer jag mig med titt som tätt på sommaren, då jag som jag nämnt är väldigt torr i huden. Ska jag vara på playan har jag ofta denna med spf 30. Doftar lika gott och går snabbt in i huden.

Klänning Adoore/Nelly

Pics från Samos i augusti förra sommaren, med all inclusive-armband och allt haha. Längtar verkligen till värme nu, och semester..

Istället väntar minusgrader ser det ut som, brrrr, vill ha vårvärme nu! Soligt ska det vara iallafall och det är ju himla härligt iallafall. Förutom nu snart då kanske för fick precis snörapport från mannen och sonen som åkte hemifrån för 20 minuter sedan till andra sidan stan. Jag har alltså sol och blå himmel utanför fönstret i skrivande stund här i västra Göteborg medan det samtidigt snöar och är stålgrått i östra Göteborg. Snacka om kontraster!

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.