SOMMARTID & VÅRVÄDER

söndag, mars 27, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Kom nyss in från trädgården där jag spenderat ett par timmar med att beskära äppelträdet, pjuh säger jag bara, det var enormt mycket att klippa. Trots att jag beskar det i höstas under jas-perioden också. Var helt galet då, och svårt med tanke på alla löv som sitter på trädet då, nu var det lättare men ändå väldigt mycket att ta, två skottkärre-lass blev det. Nu hoppas jag det ska bli vacker och blomma fint i maj för att sedan ge lika rikt med äpplen som vi alltid får.

Härligt väder idag med och nu är vi inne i sommartid minsann, känner ni av nattens minskade sömn kanske? Eller sov ni som vanligt och klev upp för sent ny tid? Det gjorde jag haha, så galet trött efter denna veckan.

Nu ska jag spana igenom hela Kappahls sortiment och se om jag hittar nåt fint nu när de har klubbdagar med 25% på ett helt köp (sista dagen). Hittat några plagg till kidsen som jag lagt i varukorgen men är sugen på nåt nytt till mig själv också. Älskar ju min skjortjacka därifrån och kanske vill jag ha den i den ljusa med, eller den gröna jackan var ju superfin men, finns även i beige.

Skjortjacka // Väska // Glasögonfodral // Byxor // Jacka // Byxor

Nu pizza, sen kvällspromenad med Ebba och mannen. Längtar ihjäl mig efter min son som är i Stockholm på matchläger med sitt lag IFK Göteborg och har mött AIK, Hammarby och Djurgården. Så fantastiskt roligt för honom och resten av grabbarna men oj så jobbigt för mamma-hjärtat att släppa iväg 12-åringen på övernattningsläger så långt bort. De kommer med bussen tillbaka till sin hemma-arena runt 23 ikväll så då ska mannen hämta (jag lämnade honom 4:45 igår, jäääsp) och oj så trött han lär vara då, prinsen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.