FANTASTISK HÅRVÅRD

söndag, mars 27, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Tipsar om riktigt hårgodis idag, schampoo, balsam & inpackning från märket Hjärtligt, helt underbara produkter.

Håret känns riktigt riktigt rent och håller sig fräscht länge. Upplever också att det är snällt mot hårbotten, jag brukar ha lite problem med kli och torr hårbotten men inte känt av det sen jag började använda dessa.

Jag köpte duopaket med schampoo & balsam samt denna inpackning. Håret blir jättelent och mindre frissigt. Hjärligt är ett svensktillverkat märke, vilket jag tycker känns extra bra. Det är ekologiskt och innehåller bl.a kallpressad olja från Österlen. Produkterna är milt parfymerade men doften är superhärlig. Innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, parabener, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar.

Jag har inte färgat utväxten sen i januari och funderar på att helt sluta färga håret, är ganska trött på det och känner att ska jag sluta nångång så är det nu. Innan jag fåt för många grå hårstrån så utväxten blir för markant. Nu tror jag ändå det kan smälta in hyfsat, speciellt eftersom håret bukar blekas lite på sommaren och jag kan få naturliga slingor. Alternativt går jag till frisör och lägger i några slingor åt det ljusare håller i askiga toner så det grå integreras bättre.

Ska bli spännande att se hur det blir, just nu har jag ca 3 centimeters utväxt och jag har mest grått på sidorna där det inte syns med nedsläppt hår, i benan har jag inte jättemånga ännu.

Det finns förutom dessa produkter en mängd annan hårvård och stylingprodukter från Hjärtat, här.

Önskar er en fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.