SÅ MYCKET FINT

onsdag, mars 16, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Måste kika in och tipsa er om denna superfina klänning bl.a, åååh vad jag vill ha den!! Tyvärr är den för stor för mig så blev inget köp, görs inte i mindre än strl 36 och jag spänner mig verkligen här för att den inte ska ramla av mig. Sitter alltså inte uppe på axlarna alls.

Typiskt för den är SÅ jag, sådär Adoore-look-alike med fint fall och skönt material. Finns här, fint tips till sköna sommardagar!

Den här omlottkjolen fick följa med hem istället, älskar den modellen och har liknande i flera färger, perfekt över baddräkten på semester om inte annat.

Har så mycket sommarlängt nu, vill packa ner kraftiga skor och vinterjackor och lägga upp på vinden, om några veckor lär det vara dags att packa undan vintergarderoben, gah så skönt!

Vill fylla med nytt och blir så sugen på randigt när jag ser allt som kommit in i svartvitt-randigt, känns fräscht och snyggt. Letade efter den stickade tröjan nu i den lokala Lindex-butiken, och hittade den, fast bara i L. Såg precis så fin ut i verkligheten som jag tänkt, kanske får beställa den.

Tröja // Linne // Skjorta // Klänning // T-shirt // Blus

Nu ska jag köra ett litet träningspass här, önskar er en fin kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.