SOLIGA DAGAR

måndag, mars 14, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Solisar-tider är här!

Ja solglasögon kan man såklart ha året om men det är nu jag rafsar fram mina, och det är nu jag blir sugen på nya. Använder oftast mina favoriter från Chimi, har nr 3 och de sitter så himla bra och är klassiskt snygga.

Hade ett par grymt fina i brunt sköldpaddsmönster men de är så slitna efter flitigt användade så vill ha ett par nya. Vill ha ett par större ”statement”-bågar men samtidigt måste de passa mitt nätta face, många modeller är för stora för mig.

1 Corlin // 2 Marc Jacobs // 3 Chimi // 4 Le Specs // 5 Twist & Tango

Både nr 1 gillar jag mucho, men måste nog dra en repa på stan och prova lite olika modeller först. Nör jag nu ska hinna det när jag inte har mina lediga tisdagar längre.. helgerna har vi ju oftast fullt upp på! Men så är det väl för de flesta så ska inte gnälla.

Tycker dock det är viktigt att handla i fysisk butik ibland, värna om dem och inte bara nätshoppa för då lär vi inte ha några butiker kvar på stan snart och det vore ju supertråkigt!

Ja det där med att hinna saker.. idag var jag extra tacksam över att vi går mot ljusare tider, hann med en lång promenad efter middagen med Ebba nere vi havet, vi tittade på solnedgången och det var helt stilla där nere. För bara ett par veckor sedan hade det varit kolsvart vid den tiden vi var där. Det går undan nu och om knappt två veckor ställer vi om till sommartid och det ska bli SÅ härligt!

Hoppas ni haft en fin start på nya veckan, trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.