MYSKLÄDER & SOCKRAT SOCKER

onsdag, mars 30, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Sweatshirt med puffärm // Loungebyxor

Herregud så skönt med en eftermiddag utan mer krav än att laga middag och gå ut med hunden, lata dagar är en bristvara numera så suger in denna allt jag kan. Hämtade Inez 17:30 på gymnastiken, handlade lite smått och nu har jag landat i myskläder vid ett soligt köksbord och ska strax spana sommarresa då vi så gott som vet våra semesterveckor i sommar.

Ska kika ihop med mannen sen men han är med sonen på fotbollsarenan till 20 ikväll så tjuvstartar.

Slängde på mig mina nya myskläder från Bubbleroom, byxorna är så himla goa. Strukturvävd trikå, som våfflat ungefär, inte så tjocka, supernöjd med dem. Tröjan är också superskön och fräscht krämvit. Länkar under bild.

Beställde den här fina skjortklänningen också, ska visa på vid tillfälle, älskar skjortklänningar.

Mitt lilla socker hamnade på bild idag, händer inte så ofta nu som när hon var liten. Att vara med på mammas blogg är inte prio om man säger så men hon tycker det är helt ok att vara med på bild ibland och tycker det är roligt att gå tillbaka i ”arkivet” och se sig själv genom åren.

Gullunge är vad hon är, som fick köpa valfritt mellis efter gympan då middagen blir sen och blodsockret var lågt. Blev risifrutti, kakor, wasa knäckesanwich och juice. En riktigt sockerbomb med andra ord. Så får det bli ibland och hon gör ju av med den energin i rasande fart så aktiv hon är, behöver fylla på.

Imorgon jobbar min mamma sin sista dag på företaget där vi båda jobbar, och vi ska tacka av och fira henne hela dagen lång, med restaurang-lunch, bubbel på kontoret och ut och äta på kvällen och ha det toppen. Känns helt sjukt att jag inte ska jobba mer med henne efter 14 år tillsammans, och hon som varit i hela 28 år på samma ställe, crazy!

Trogen knegare med hög arbetsmoral, SÅ värd att gå i pension och njuta av att vara ledig och lägga upp dagarna precis som hon vill, är riktigt avis faktiskt haha.

Någon av er som arbetat riktigt länge på ett och samma ställe?

KRAM

0
2 Comments
 • Maria
  mars 31, 2022

  Jag var 23 när jag började på mitt förra jobb och slutade när jag var 38. Nästan 15 år, länge för mig men ingenting mot 28 år, Vad jobbar du med?

  • Catta
   april 2, 2022

   Det är länge det!
   Jag har jobbar med ekonomi i huvudsak i alla dessa 14 år men bytte tjänst 1 mars till innesäljare så nu lägger jag mest order men hjälper ff till med ekonomi samt gör en hel del annat på företaget efter behov.
   Vi säljer vätskefilter till industri, väldigt brett men tex raffinaderi, bryggeri, läkemedel, bilindustri.. ja typ alla områden som kräver nån form av vätskefiltrering.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.