LIVETS STRÖSSEL

onsdag, mars 2, 2022 0 0

Hej på er!

Idag har vi haft helt ljuvligt vårväder, stilla, soligt och hela 8 plusgrader! Gjorde nästan ont att sitta inne på kontoret en sån dag, tur jag fick mig en kvart i solen på lunchen, och kanske det bästa av allt, en promenad med Ebba i solnedgången. Livets strössel, att få komma ut i vacker miljö och röra på sig med sin lilla fyrfota bästis.

Älskar ljuset, älskar vatten.. älskar hav och klippor, och skog.. Ja blir som frälst av naturen och tröttnar aldrig på vyerna häromkring, och i dessa tunga tider med allt hemskt som händer så är det extra behövligt att få komma ut och rensa tankarna. Så tacksam för närheten till detta vackra.

Hur gullig kan man vara, jag är så kär i vår fina Ebba, bästa som finns att borra in näsan i henne och snusa.

Nu ska jag in i duschen och fixa mig, imorgon ska jag åka direkt ut till Hönö efter jobbet för keramikkurs med mina närmsta barndomsvänner, som gav mig denna kurs i 40-årspresent. Ska bli SÅÅÅÅÅ roligt! Vädret ska bli lovely även imorgon och vi ska dricka bubbel och vara kreativa, kommer bli en go torsdag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.