LIVET

lördag, mars 5, 2022 0 0

Dagens promenad med Ebba och man, så skönt vårigt ute.

Hej kära ni!

Hjälp vad dagarna går fort, hinner inte med här riktigt. Har ju börjat jobba 100% på mitt ordinarie jobb och hinner inte med bloggen på samma sätt, supertråkigt och absolut inget jag vill men hoppas på att kunna kika in tre gånger i veckan iallafall.

Jag har också haft ett par goa aktiviteter med vänner inbokade denna vecka, samt släktkalas idag, så tiden har lagt på det.

I torsdags var det dags för min 40-årspresent som jag fick av mina vänner Jennie & Linda, nämligen en keramikkurs hos bästa MLI Ceramics ute på Hönö. En helkväll med kreativitet, sushi, bubbel och babbel, så himla himla härlig kväll.

Jag lyckades få ihop ett serveringsfat och en skål av leran, de ska nu torka innan de ska brännas och glaseras. Längtar SÅ tills de är färdiga!

Igår fredag hade jag bokat date med min kära vän Sophia och vi åt middag på Bistro Odette på Olivedalsgatan i Linné och därefter blev det drinkar på mysiga Bar Robusta som ligger på hörnet längre upp på samma gata. Väldigt trevligt, och vi avverkade många samtalsämnen under drygt 5 timmar. Välbehövliga vänhängs-dagar, får så mycket energi av dem.

Och jag är superstolt över Sophia som tog hem stora formpriset som Årets Inredare av Residence Magazine, hon är så jäkla grym!

Idag har vi haft släktkalas för kidsen, äntligen hittade vi tid för det, är sannerligen inte lätt att få ihop kalas nuförtiden. Barnen fyllde ju 7:e resp. 28:e februari så var änna dags för firande av släkten. Perfekt tillfälle att ses på allihopa också.

Nu ska jag strax knalla över gatan till Maria och hänga lite, men blir en tidig kväll, är dödstrött efter dessa aktiva dagar.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.