LJUSET & ÖNSKELISTA

torsdag, februari 3, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Vas Skrufs/Artilleriet

Gårdagens solljus genom vardagsrummet, så himla härligt. Det är verkligen stor skillnad på ljuset nu när det gått över en månad sen årets mörkaste dag och tänk att vi har allt det härliga med vår och sommar framför oss! Krispiga franska tulpaner på bordet ger mig ännu mer vårlängt.

Vill ta en dag på stan och shoppa vårnytt snart, har samlat lite på önskelistan som jag spanat på.

Jacka/overshirt // Highlighter // Palett // Baddräkt // Jacka med fransar // Läppglans // Armband // Skor

Lättare jackor och ljusare kulörer vill jag ha, som den fina cargo-jackan från Lexington, de har fått in mycket fint bland sina nyheter. Lite nytt smink i form av highlighter och ögonpalett från Rebecca Stella blir jag sugen på, kampanj på dessa just nu, här. Och fint gloss till läpparna vill jag ha.

Älskar detaljer som fransarna på den beiga jackan från Stories, hade gärna fått flytta in i min garderob. Skorna från Flattered provade jag på NK sist jag var där och himmel så sköna, supersnygga till kontoret och till ett par slitna ljusa jeans och storskjorta tänker jag mig. Flattered har fått in en massa fint nu, här. Inte bara skor utan även andra accessoarer som väskor, älskar denna lilla svarta.

Vackra nyheter från Edblad har jag spanat in också, är så svag för stela silverarmband, så det åker också upp på önskelistan.

Nu kommer min dotter strax in genom dörren efter sin handbollsträning, och då ska vi äta middag. Önskar er en fin torsdagskväll och visst är det skönt med fredag imorgon!

KRAM

0
2 Comments
 • Sofie
  februari 3, 2022

  Hej! Tack för fina tips! Undrar om du har något bra tips på sköna tights att ha till kontoret?
  Trevlig kväll!

  • Catta
   februari 5, 2022

   Kul att du gillar! När det gäller tights så tycker jag att Zara har fina lite mer dressade tights, sköna men ändå lite kraftigare så man kan ha kort tröja till osv. Tunna bomullstights kräver nästan något längre över stussen för att inte se ut som slappebyxor typ.

   Älskar tights i fuskskinn också och jag har ett par fantastiska från Sanne Alexandra tex, men också H&M

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.