EN ANNAN VY..

lördag, februari 5, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Bjuder på en solig mobilbild från ett håll jag sällan fotar i vårt vardagsrum, från tv-hörnan i det som tidigare var vårt sovrum. Där tv-bänken står hade vi en garderobsvägg med 6 garderoben som vi slet ut. Väggen mellan sovrum och tidigare vardagsrum revs och vi fick ett mycket större vardagsrum.

Glad för det beslutet, hellre större sällskapsytor framför stort sovrum, men hade såklart haft bägge delar..

Finns mycket jag skulle vilja förändra här, speciellt byta matbord och stolar, men också måla över tavlan, igen haha. Vet inte hur många gånger jag kladdat olika mönster på den. Sån där skön terapigrej för mig, att måla och kladda lite.

Blått är inte alls jag egentligen, men jag gillar mattan väldigt mycket, kommer från Mio och heter Gibraltar. Just min som är mer blå och mindre beige verkar slutsåld men den som är mer beige och mindre blå finns kvar, och i två storlekar.

Mio har för övrigt just nu 20-70% rabatt på alla mattor, här.

Bordet vi har är gammalt och var från början svart, målade om det för hand när vi bodde på Berzeliigatan i centrala Göteborg, runt 2009 tror jag. Det är stort och rejält med två iläggsskivor och har varit hur bra som helst, men jag har tröttnat lite på stilen. Vill ha ett stort runt i trärent, tror jag. Och stolarna är verkligen helt fantastiskt sköna, men vill egentligen inte ha blå.. Tänker dock inte byta ut för bytandets skull, för egentligen är de bra men mitt inredningsöga önskar annat. Kanske säljer så småningom så får vi se vad det blir då.

Hoppas ni mår bra och har en fin lördag, själv är jag helt slut efter Inez kalas på Jump Yard tidigare idag. Hon fyller 10 på måndag och önskar kalas där för sin 6 närmsta vänner, med hopp och stuts, klättring och skyline och de hade väldigt roligt. Jag och mannen tog varsin bil och åkte runt och hämtade alla barn, onödigt att alla föräldrar skulle ut och köra men efter 4 timmar allt som allt så var vi rätt möra. Var lite väl mycket folk på Jump Yard också och jag gillar inte när det är highlife med massa folk och stojande ungar, migränen brukar slå till då, men ibland får man offra sig haha.

Lite kul måste ju ungarna få ha efter två år av inställda roligheter och tråkig pandemi. Nu är det dags att det blir som vanligt igen, steg för steg. Speciellt för barn och unga.

Nu blir det Mello-mys och godis i soffan, kollar ni?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.