FEB, MIMOSA & PRESENTER

tisdag, februari 1, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Knallgul mimosa får förgylla denna gråa dag, eller vita ska jag väl säga för det kom plötsligt en massa snö här i Götet, var inte alls beredd på det. Men det är plusgrader så lär väl töa bort tills imorgon.. Grå himmel är det iallafall och jag har bara gjort en massa ärenden idag, denna första februari, tänk att vi bara har en månad kvar till första vårmånaden!

Blev så trött efter allt flängande idag så fick bli en eftermiddagskaffe på det, något jag sällan dricker, oftast bara på morgonen blir det kaffe.

Blev vanligt bryggkaffe med varm skummad mjölk i, så blev som en svag latte. Skummaren vi har kommer från Sjöstrand och finns bl.a hos Cervera här, den är grym. Hittade en gammal bild på den tillsammans med espressomaskinen vi har från samma märke (här) och vilken skillnad på ljust på mina bilder från då och nu. Har gått från kallt ljus till varmare.

Taklampa Nordic Nest

Hej från lilla köket, inte ofta jag ta bilder här inne, det är så litet så ganska svårfotat. Vi sitter mest kring matbordet i vardagsrummet och äter men ibland även här kring det runda marmorbordet. Det är nätt och jämnt så vi fyra får plats kring det.

Dagens outfit, kofta från Adoore som jag älskar (här) och kraftiga tights med bred mudd, har jag sagt att jag bor i tights?

Inez fyller år snart, och hon blir hela 10 år den lilla loppan! Herregud vart tar tiden vägen..

Så idag har jag varit och shoppat några fler presenter till henne och är nu färdig, så skönt.

Hittade en så fin pastellig tröja på Kappahl (här) och ett par jeans (här) som jag tror hon kommer bli glad över. Sen blir det en del annat också, som glaspärlor med tillbehör för att göra egna smycken, blir så glad när hon önskar sig kreativa saker.

Mer kanske jag inte ska avslöja, om ifall att hon råkar snegla in på bloggen, inte för att jag tror det men ändå 😉

Ja det blev ett litet mixat inlägg här från mig, nu ska vi äta jag och barnen och sen ska jag iväg på fika hos min väns mamma och pappa i deras nya lya.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.