DETALJER

söndag, februari 13, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Ja eller förmiddag då eftersom klockan hunnit bli 11 medan jag suttit och skrollat på datorn sen 10. Gillar ju att spana nyheter i butikerna och idag kikade jag runt bland Jotex nyheter.

Bilden ovan är tagen tidigare i veckan då solen sken så fint genom huset, vilken energi man får av ljuset nu, underbart. Idag är det inte lika tjusigt väder, regn och rusk.. Ska snart åka in till stan med Inez, hennes vän och mamma, för att shoppa, äta lunch och gå på bio. Ska bli väldigt mysigt och perfekt en så här tråkig dag. Killarna är iväg på fotbollsträning i vanlig ordning.

Kudde // Kudde // Vas // Karaff // Blomsterfakir // Glas // Hundsäng // Hundsäng // Servettringar

En go mix av detaljer jag fastnade för bland nyheterna. Jotex har en hel del fina hundsängar upptäckte jag och jag funderar på om vår gamling ska få en ny 🙂 Kuddar i beige och vaser i vitt landar blicken på, som det så länge varit för mig nu. Blomsterfakirer i olika storlekar har de fått in också, detta är ju himla hett nu och jag måste nog köpa mig en snart och prova på lite olika arrangemang, kul grej!

Nu måste jag gå ett varv med Ebba innan vi blir upplockade på parkeringen jag och Inez. Önskar er en skön söndag!

KRAM

Servettringar i flera olika färger, vacker karaff och glas att duka med, ja SÅ mycket fint verkligen.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.