20% PÅ ALLT HOS LINDEX

söndag, februari 13, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Blus med puffärm

God kväll!

Idag när vi var på stan så gick vi in på Lindex för tjejerna ville kika där, och de hittade coola collagetröjor och jeans mm, så himla bra för Lindex har 20% på hela sortimentet t.o.m imorgon. Så Inez fick mycket för pengarna i och med att hon hade presentkort som hon fått i födelsedagspresent också.

Väst // Solglasögon // Hårspänne // Tröja // Byxor // Väska // Skjortjacka

Jag provade själv en del saker, bl.a den här långskjortan i mockaimitation, cool men kanske lite väl rymlig på mig. Den grå tröjan i kollaget stor jag och klämde på i butik, fanns tyvärr ej i min storlek där så får kolla i lokala butiken imorgon för den vill jag ha.

Den ljusa skjortjackan gillar jag också, perfekt vårplagg.

Ja det blev en mysig dag på stan, med shopping och sushilunch innan vi såg Sing 2 på bio, himla härlig film, grym musik och färgsprakande. Har ni sett den? Kul med animerad barnfilm ibland, glatt och lättsamt liksom, blev ett och annat asgarv haha.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.